top of page

Giselientje: 'Be Your Colorful Self'

Wie ben je?

Giselle Monteiro Tavares, een Rotterdamse, 32 jarige, trotse mama van 2 kids en eigenaresse van Giselientje!

Waarom ben je begonnen met je onderneming?

Ik begon mijn passie voor het maken van kleurrijke sieraden ongeveer 3 jaar geleden.

Ik heb altijd van kleurrijke accessoires gehouden. Vooral oorbellen. Hoe groter en hoe meer in your face, hoe beter.

Op een dag besloot ik om mijn eigen oorbellen te maken. Ik heb kleurrijke stoffen en draad gebruikt om de look te creëren die ik zocht. De opmerkingen die ik kreeg op het dragen van de oorbellen waren divers. De meeste mensen vonden het leuk en adviseerden mij om een bedrijf te starten zodat ze konden beginnen met bestellen! Maar ik merkte ook dat veel van hen zeiden dat ze het leuk vonden, maar dat ze het niet zouden te durven dragen omdat ze niet willen opvallen. En ik begreep het gewoon niet.

Hier waren deze prachtige vrouwen, bang dat mensen ze zouden opmerken ... Ik besloot ongeveer een jaar geleden dat ik sieraden wilde maken voor vrouwen die het niet kon schelen wat mensen denken of zeggen over wat zij dragen, maar ik wilde ook creëren voor diegenen die zich daar wel druk om maken. Ik wilde die vrouwen laten zien dat het niet erg is om op te vallen en anders te zijn. Ik bedoel, waarom zou je op iedereen willen lijken? Be your colorful self!

Wat is je grootste achievement tot nu toe?

De stap die ik genomen heb om voor Giselientje te gaan. Ik was er in het begin best onzeker over. Ik dacht aan alles wat er mis kon gaan en dat het dalijk bij niemand in de smaak zou vallen. Op een gegeven moment dacht ik aan wat er wél goed kon gaan en hoe gelukkig het me maakt om originele sieraden te maken. Ook de support van mijn familie en vrienden hebben mij erg geholpen met het doorhakken van die knoop.

De leuke en tevreden reacties van klanten, daar doe ik het voor. Ik ben echt superblij dat ik ervoor ben gegaan!

Welke doelen heb je nog voor de toekomst?

Ik wil in de toekomst op meer en grotere evenementen gaan staan, een officiële webshop starten en uitbreiden met producten. Ik ben nu bijvoorbeeld aan het experimenteren met ringen.

Voor welk beroemd persoon zou je nog een sieraad willen ontwerpen?

Oeff ik heb er wel een paar hahah. Maar voor Erykah Badu zou ik graag iets ontwerpen. Ik bewonder haar, haar muziek en haar stijl. Ja ik zou het echt geweldig vinden als zij iets van mij zou dragen!

Advies voor startende ondernemers/sieraad designers?

Go for it! Het is niet makkelijk en je zult momenten hebben dat je denkt waar doe ik het nu eigenlijk voor? Maar zet door. Het leven bestaat nu eenmaal uit vallen en opstaan! Maak een plan voor jezelf. Wat wil je bereiken? Hoe wil je dat gaan doen? Geloof in jezelf en ga ervoor.

Volg Gisele en haar merk op social media:

Instagram: Giselientje_

Facebook: Giselientje

Recent Posts

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page